Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Znesvěcení chrámu, svatokrádež, neplatné zpovědi a stovky věřících, kteří jsou na cestě do záhuby. No nechtěl bych být tím knězem až jednou stane před Bohem tváří v tvář.

V tomto případě jste objevila Ameriku. Budete se divit, ale podobné hrůzy se dějí i jinde (v Austrálii, v New Yorku). Bohu díky, že u nás ještě většina biskupů nepodlehla těmto módním výstřelkům. Představa kněží, že když budou hlásat katolickou víru, pak budou mít prázdné kostely je hloupou výmluvou. Naopak to přitáhne ty, kteří nenachází uspokojení v tom co jim nabízí svět a chtějí skutečně následovat Krista. Jedni odejdou a jiní přijdou. Copak nemají žádnou víru, že Bůh se o ně postará? Zlo se nesmí respektovat ani trochu. Pravda se musí hlásat bez zbytečných diplomatických kliček a mlžení. Nejsme muslimové, aby jsme lidem lhali o naší víře a získávali si tak jejich náklonnost či konverzi podvodem. Liberalismus nemá v kostele ani v církvi co dělat je to anti-křesťanská ideologie, která musí být zničena a položena k nohám Krista jako všichni jeho nepřátelé jak praví písmo.

1 0
možnosti

co to tady plácáte ?

cituji "Nejsme muslimové, aby jsme lidem lhali o naší víře a získávali si tak jejich náklonnost či konverzi podvodem."

Muslim je ten poslední,kdo by lhal o své víře v Boha. A to říkám jako,že jsem po matce Žid ! A papež František je osudovým představitelem křesťanství,který se musí pokusit prosadit absolutní liberalismus ve víře v Boha. Je to jeho úkol daný proroctvím v evengeliu .Je to poslední papež současné éry ! To, co píšete, je v přímém rozporu s těmito úkoly !

0 0
možnosti

S těmi slovy papaže Františka je to trochu jinak, než jak to podaly média. Média totiž už neřekla to, co řekl papež dále a to, že nejcennější vztah je vztah mezi mužem a ženou a dále co vyznívá z kontextu toho co řekl. Že pokud homosexuál bude hledat Boha, tak nebude žít ve svazku. Media vytvořila jiného papeže než je ten skutečný. Ten skutečný se jim totiž nehodí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1089x
Maluju, píšu, cestuju a neustále objevuju...

Inspirují mě domorodé kultury, silné ženy i humanitární problémy.

Napsala a ilustrovala jsem knihu Kde ženy vládnou

Více informací najdete na mém webu: www.katerinakaraskova.cz